Najnovije vesti
Početna » ZANIMLJIVOSTI » POKUŠAO DA UKRADE ELEKTRIČNI AUTOMOBILI, ALI NIJA ZNAO KAKO DA GA POKRENE
POKUŠAO DA UKRADE ELEKTRIČNI AUTOMOBILI, ALI NIJA ZNAO KAKO DA GA POKRENE

POKUŠAO DA UKRADE ELEKTRIČNI AUTOMOBILI, ALI NIJA ZNAO KAKO DA GA POKRENE

Nakon što je razbio staklo na automobilu i izbacio vozača, Kori Alen Patrik iz Ostina u SAD-u pokušao je da pobegne automobilom, ali nije mogao da ga pokrene, pa je pobegao pešice, ali brzo je uhapšen.

Naime, on je u subotu u Ostinu napao vozača Bolta EV koji je bio parkiran i ušao mu u automobil. Iako je vozač na početku pružao otpor, kada je napadač razbio staklo i postao još agresivniji, vlasnik vozila zaključio je kako se ne isplati poginuti zbog njega pa je izašao i mesto prepustio Patriku.

Nakon što je neko vreme proveo u automobilu, nespretni lopov je izašao iz automobila i počeo da beži, ali nije daleko stigao jer je situaciju pratio muškarac koji je pritrčao u pomoć vozaču i pokušao da “uhvati” Patrika.

Prema policijskom izveštaju, razlog zbog kog je lopov pobegao iz automobila bio je taj što nije znao da ga pokrene, a vlasnik Bolta EV policiji je rekao kako je reč o vozilu na koje se ipak treba navići.

Na stranici Electrek specijalizovanoj za teme o električnim vozilima kažu kako je Bolt EV jednostavno pokrenuti, ali problem je možda bio što je za pomeranje ručice menjača potrebno pritisnuti jedno dugme sa strane menjača.

Protiv 28-godišnjeg Korija Alena Patrika podignuta je optužnica za pljačku s fizičkim napadom, za šta se u Teksasu može dobiti zatvorska kazna u trajanju od čak 20 godina.

Autor: Klix.ba

Autor: Čedomir Milojević

Comments are closed.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top