ОСАМ ТИПОВА ЉУДИ НА БАЗЕНУ

ZANIMLJIVOSTI

Прошло је време одласка на реку, ношења корпе са храном и фамилијарног окупљања на градском купалишту. Сјатиле су се на базене свакакве фаце које једноставно не можеш да не приметиш и као по неком дефаулту има их од севера до југа Србије, на сваком могућем базену.

Себе вероватно сматраш за обичног лика који је дошао да се бућне и охлади од тропског ваздуха. Међутим, у паузама док набацујеш боју бациш поглед око себе. И сигурно имаш шта да видиш.

Данас причамо о њима, типовима људи који су незаобилазни на сваком градском базену.

Тип-топ лик

Теретана два пута дневно. На базен ушао у црним спидо гаћама и такав се шета по целом граду. Са собом носи торбицу, пешкир и протеински шејк. Пешкир поставља на највидљивијем месту и одмах вади крему за сунчање. Маже се добрих сат времена а онда стане испред базена. Стеже бицепс и огледа се на прозору терасе. Пресијава се толико да не можеш да га гледаш дуже од десет секунди али и то је превише. Таман кад мислиш да ће да скочи, он оде под туш да се расхлади и врати се на пешкир.

Осматрач и алкос

Лик који долази сваки дан али нико нема појма ко је. Носи тексас бермуде и популарне папуче “шуњалице”. Стално жваће кашичицу од еспреса и посматра средовечне жене док се мажу по интимним зонама. Често добаци нешто па га момци спасиоци отерају, али се врати после сат времена и понаша се као најбољи ортак са свима. Искључиво да би добио пиво за џ.

“Гледајте ме” цура

Сличан тип девојке као први лик, само што се међусобно не подносе. На базену проведе у просеку пет сати од чега је три потрошено на селфије, испијање коктела и меркање са власником базена. Стално лежи тик до ивице базена и вришти кад неко дете скочи “бомбу” и испрска је. Онда драми и сценски стеже горњи део купаћег како би исцедила сву воду са груди. Кад подигне главу ка посматрачима сви се праве да гледају на другу страну. П.С. Нашминкана је и наочаре за сунце скида тек кад легне у кревет.

Безнадежан случај

ДИФ-овац, спреман боже сачувај. Дошао на Олимп у три поподне кад је највећа гужва да спрема испит. Носи сву могућу опрему осим пераја, ставља “арена” наочаре за пливање, хвата залет са ивице базена и ту креће хаос. После једне његове дужине излазе људи са фрактуром лобање, поломљеним ребрима и подливима. Себе прозвао “Чавић” и само три лика на базену му се диве како добру технику има док плива делфин стилом.

Породичан човек

Има троје деце, повео и жену. На глави носи беж шешир а на ногама кожне сандале и чарапе по жељи. Најпре иде брига о деци, стављање мишића и гума за пливање, а онда сценско скидање. Човек има 40-ак година, длакав је као Јети али ни тај аутфит не успева да покрије аристократску белу кожу. Наравно да није аристократа него ради 24/7 и није био на базену од ’93. Има брата који живи са њима и на базен долази нешто касније, неожењен је сушта супротност старијем.

Ајкула

Најбоља риба на базену. Тело Адријане Лиме, очи Анђелине Џоли, ход Наоми Кембел и груди Хале Бери. Студира ФОН и има дечка који седи негде у хладовини и цирка пиво од муке јер зна да би дигао читав базен у ваздух од љубоморе.

Аристотел

Трећа година Филозофског, већ седму годину. Носи ленонке као Дража Михајловић, карирану кошуљу и панталоне на ивицу. Не занима га купање, дошао да чита Хегела. Нађе неко завучено место где га нико неће видети и ту блеји сатима. Са собом увек носи пљоску и страшно му је непријатно када му се судари поглед са неком симпа девојком на базену. Онда се зноји као маратонац и цитира Канта “Критику практичног ума”… Јеби га, а добар је лик.

Скакач по живцима

Скочио први пут са скакаонице пре два дана и од тада не силази. Свађа се са децом ко се први залеће. Спада му шортс увек када скочи али га то претерано не тангира. Има 110 кила и скаче са висине од 10 метара. Маса пута убрзање па израчунајте колико воде избаци сваким скоком.

Извор: Noizz.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *