O nama

Radio Dunav, posluje u okviru privatnog preduzeća «STEFAN STREET» D.O.O. Apatin. Signalom pokrivamo opštine Apatin, Sombor, Subotica, Bačka Topola, Kula, Vrbas, Srbobran, Odžaci i Osijek (RH) sa preko pola miliona potencijalnih slušalaca.

Ciljevi i načela programske politike Radio Dunava su doprineti pravovremenoj, sveobuhvatnoj i objektivnoj informisanosti građana, stvarati duhovnu klimu koja će pogodovati načelima višestranačkog, demokratskog društva, pružati medijsku podršku razvoju lokalne samouprave, privrede, kulture i sporta. Štititi demokratske i ljudske slobode, dostojanstvo i duhovni život građana, prirodnu okolinu i druge civilizacijske vrednosti, sarađivati s pripadnicima manjina, omogućiti komercijalnu promociju proizvoda i usluga, istrajati na ostvarivanju visoke profesionalne i tehničke visine radioprograma i negovati neposredni kontakt sa slušaocima.

Dosadašnjim ozbiljnim profesionalnim radom i razvojnom politikom, Radio Dunav je učvrstio svoje poslovne pozicije u medijskom prostoru Srbije, što potvrđuju i rezultati istraživanja gde je udeo u slušanosti na teritoriji Zapadnobačkog okruga 48%.

Apatin 2004.  – 2018.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.