КАМПАЊА „КАД ПИЈЕМ, НЕ ВОЗИМ“ У ГУЧИ

DRUŠTVO SRBIJA VESTI

Овогодишњи фестивал у Гучи обележили су занимљиви гости из света дипломатије, разноврстан културно-уметнички програм, незаобилазни кулинарски специјалитети, али и повећана саобраћајна контрола на путним правцима којима се пристизало на фестивал.

Апатинска пивара је традиционално као и сваке године управо у Гучи отпочела кампању „Кад пијем не возим“ коју већ 12 година реализује у сарадњи са Управом саобраћајне полиције МУП-а, упозоравајући возаче о ризицима вожње под дејством алкохола. Сабораши су током занимљивог надметања у игри чачанског кола имали прилике да провере координацију својих покрета и сазнају важне чињенице о одговорној конзумацији алкохолних пића.

„Алкохол чак и у малим количинама може утицати на расуђивање и моторичке способности. Уколико си попио – не седај за волан, прошетај, позови пријатеља, сачекај превоз или позови такси“, била је главна порука Апатинске пиваре и овога пута у Гучи.

Кампања „Кад пијем, не возим“ овог августа биће присутна на фестивалима у Зрењанину, Новом Бечеју, Пожаревцу као и на београдском Беер Фесту.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *