МЛАДИ АПАТИНСКИ АТЛЕТИЧАРИ ИСПРАТИЛИ КАЛЕНДАРСКУ ГОДИНУ УЗ ПАКЕТИЋЕ И ДРУЖЕЊЕ СА ДЕДА МРАЗОМ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

У понедељак, 27. децембра 2021. године одржан је последњи овогодишњи тренинг младих атлетичара Атлетског клуба Апатин, полазника бесплатне школе атлетике. Овај тренинг поред уобичајеног тренажног карактера имао је овај пут у свом главном делу ипак једну усмерену активност поводом нове године, а то је подела новогодишњих пакетића младим атлетичарима и дружење са Деда Мразом.

Тренинг којим је завршен тренажни процес младих атлетских нада обиловао је позитивним емоцијама и искреним дечијим вибрацијама које потврђују да се кроз прави приступ деци може изградити добар човек и добар спортиста.

Ове године по први пут је уз подршку родитеља и спонзора (Бујић гипс-ригипс, СТР Радијатор, Ресторан Златна круна, СТР Сигурна кућа, Егерц гранити, Каменорезац Егерц, СТР Петровић плус) који су препознали и подржали праве идеје и вредности, организовао куповину поделу 40 новогодишњих пакетића младим атлетичарима.

Велика захвалност Атлетског клуба Апатин иде Душану Гладићу који је својим перформансом у лику Деда Мраза обрадовао децу и кроз забаву поделио поклон пакетиће. Истиче се захвалност, свим родитељима који подржавају и имају поверења у рад клуба, јер су њихова деца најлепша садашњост и светла будућност атлетике у Апатину.

Атлетски клуб Апатин поносан је на две деценије постојања, сјајну организацију 25. Апатинског Дунавског полумаратона, организације такмичења Брзином до звезда, остварене резултате у 2021. години где је сениорска екипа освојила титулу екипног првака Србије и изборила наступ на Куп Шампиона у кросу (Оеирас-Лисабон, 06.02.2022. године), освојене три сениорске медаље на Првенствима Србије, одличне наступе чланова клуба на такмичењима у земљи и иностранству, посебно се истиче и ставља на посебно место дводеценијски беспатан рад са децом који клуб баштини од самог оснивања (2001.) до данас.
Атлетски клуб Апатин на крају ове календарске године, жели сретне Новогодишње и Божићне празнике, свим грађанима Општине Апатин, својим члановима, тренерима, партнерима, представницима медија, са жељом да у години која долази, имају пуно здравља, среће и успеха.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.