ТРЕЋИ ПУТ У АПАТИНУ МАНИФЕСТАЦИЈА “СУНЧАНА ЈЕСЕН”

APATIN DRUŠTVO VESTI

У Апатину ће 21. септембра 2019. године по трећи пут бити организована манифестација под називом ,,Сунчана јесен”. Догађај организује Туристичка организација општине Апатин са удружењем жена „Апатинске вредне руке“ , а ове године подршку ће пружити и удружење љубитеља природе „Франц Шпајзер“. Излагачи ће као и ранијих година Апатинцима понудити мед и пчелиње производе, цвеће, али и производе старих заната.

Почетак програма заказан је за 10 часова, када ће наступити апатинске мажореткиње, а према речима Немање Јовића, директора Туристичке организације Апатин, сви грађани ће моћи да учествују у такмичарском делу програма.

-Од 10,30 часова ће почети такмичење у прављењу букета и других цветних аранжмана, у којем могу учествовати сви грађани општине Апатин и гости. Сви заинтересовани могу да донесу и изложе своје цветне аранжмане, а проглашење победника ће бити у 12,30, када ће најкреативнијима бити додељене награде, каже Јовић.

Програм ће употпунити Тамбурашки оркестар „Дунавски бисери“, Културно-уметничка друштва и аниматори „Дуле и Миле“, док ће Удружење „Апатинске вредне руке“ организовати бројна интересантна такмичења.

-Овом приликом позивам све грађане да у суботу, 21. септембра посете улицу Српских владара и уживају у још једном лепом догађају, поручио је Немања Јовић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *