НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ СЛУЖБЕНИЦИ ПОЛИЦИЈСКЕ СТАНИЦЕ У АПАТИНУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Поводом Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције председница општине Апатин, Дубравка Kораћ је данас у згради Локалне самоуправе организовала пријем на којем су најбољим припадницима Полицијске станице Апатин уручене награде и признања.

На предлог својих колега из Полицијске станице Апатин, награду “Најбољи полицијски службеник” ове године су добили: полицајац у звању УОСЛ Никола Родић – запослен у МУП-у од 1997. године, затим Драган Влатковић – вођа смене дежурне службе у звању УОСЛ који у МУП-у ради од 1993. године и Жаклина Крпјан – запослена у Групи за сузбијање криминалитета, на радном месту форензички вештак, у звању УОСЛ, поручник полиције која је у служби од 2014. године.

Председница општине Апатин, Дубравка Kораћ је честитајући награђенима, изјавила да је сарадња полиције са Локалном самоупром, али и свим грађанима од изузетног значаја.

-Свим припадницима Министарства унутрашњих послова честитам њихов дан. Данас смо имали прилику да наградимо најбоље у претходној години, према препорукама њихових колега. Мени је изузетно драго да су три припадника Полицијске станице Апатин данас добила признања, пре свега за рад који су исказали у служби у претходном периоду. Од изузетног значаја је сарадња полиције са локалном самоуправом, али и са свим нашим грађанима. То смо могли да видимо и на јучерашњој демонстрацији на тргу “Никола Тесла”, где је полиција показала своју опрему, чиме се на неки начин приближила, пре свега нашим најмлађим суграђанима. Деца су имала прилику да се упознају са опремом коју поседује полиција, али и да схвате да су полицајци њихови пријатељи и да су то пре свега људи којима првима могу да се обрате када имају неки проблем. Посебно ми је драго што смо данас наградили човека који ради као школски полицајац и покрива заиста озбиљан терен Основне школе “Жарко Зрењанин”, где имамо више од хиљаду ученика. То је од изузетног значаја, посебно у овим временима, јер видимо шта се све дешава. Надам се да ћемо кроз овакве акције подршке, награђивања, али и приближавања полиције грађанима, сви имати бенфите у виду веће безбедности, закључила је Дубравка Кораћ.

У име награђених се обратила Жаклина Крпјан, која је рекла да су она и њене колеге први пут у каријери добили ове награде, додавши да су веома срећни због признања.

-Ово представља признање за наш рад, али и подстицај да убудуће још боље обављамо свој посао. Ово је позив који се воли и у њему смо већ толико година, да просто, сви задаци су за нас победиви, нагласила је Жаклина Крпјан.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *