СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ У АПАТИНСКОМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ ДВЕ ПРЕДСТАВЕ – ПОЧЕЛА РЕЗЕРВАЦИЈА УЛАЗНИЦА

APATIN KULTURA VESTI

Пети по реду позоришни фестивал у Апатину ће бити одржан од 27. до 31. октобра 2020. године, а апатинска публика ће бити у прилици да погледа две представе. Фестивал ће 27. октобра отворити представа “Црвени шешир” која је настала на основу истините приче о две познате српске глумице, а за коју је текст урадио Растко Папић док режију потписује Димитрије Шашић. У овом остварењу играју Мина Лазаревић и Нада Блам.

У суботу, 31. октобра у апатинском Културном центру ће бити изведена представа “Смех, само смех”. Највећи део овог комада познатог српског слумца Ивана Бекјарева чине најдуховитији текстови наших најбољих књижевника, новинара и хумориста као што су Душан Радовић, Милован Витезовић, Љубивоје Ршумовић, Брана Цветковић, Јован Хаџикостић и други, али и позоришни монолози драма и комедија Шекспира, Харвуда, Нушића… Посебан сегмент представе је избор најлепших стихова Федерика Гарсије Лорке, Милана Ракића, Алексе Шантића, итд а све то je зачињено избором најрепрезентативнијих бисера народног стваралаштва сачуваних захваљујући великом делу Вука Караџића.

Све представе се играју у Великој сали Културног центра Апатин од 19 часова, а цена улазнице за сваку од њих износи 400 динара. Резервације се могу обавити путем телефона 025/773-588 данас, у понедељак и уторак од 8 до 12 часова. Преузимање и продаја улазница биће на дан извођења представа од 17 до 18,30 часова. Из апатинског културног центра апелују на публику да своје резервисане карте преузму у наведеном року, јер ће у супротном улазнице поново бити пуштене у продају.

Број места је ограничен у складу с препорученим мерама Владе Републике Србије, а организатори фестивала апелују на публику да приликом доласка на представе поштују све прописане мере заштите.

Представа “Ово није државни посао” која је у склопу овогодишњег фестивала требала бити одиграна 29. октобра је отказана из техничких разлога.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.