АПАТИНСКИ ОСНОВЦИ ПРИКУПИЛИ 130.000 ДИНАРА ЗА СВЕТЛАНИНО ЛЕЧЕЊЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Током дечје недеље Основна школа “Жарко Зрењанин” из Апатина се укључила у велику хуманитарну акцију под називом “Подељена срећа два пута је већа”, у оквиру које су ученици ове школе прикупљали средства за лечење наше суграђанке Светлане Мирковић. Према речима директорице апатинске основне школе Сање Шијан, сакупљена су значајна средства која ће бити уплаћена на Светланин рачун.

У акцији су учествовали ученици од првог до осмог разреда, а прикупљено је 130.000 динара. Ја сам веома поносна на нашу децу јер је велики број њих подржао ову хуманитарну акцију, а са Светланиним супругом Тибором смо договорили да новац уплатитимо на њен рачун.

Тибор Табороши се захвалио ученицима и запосленима у школи, али и свим осталима који су подржали многобројне хуманитарне акције које су биле организоване у циљу прикупљања средстава за Светланино лечење.

-Ја сам одушевљен са тим малим чудотворцима, јер су они стварно генијалци. Што деца могу да ураде чудо, то не може нико. Врло сам поносан и захвалан свој тој деци, њиховим родитељима, наставницима, учитељима и другим запосленим у школи. Још једном желим да се захвалим и свим грађанима који су у претходном периоду на било који начин помогли да се прикупе средства за Светланино лечење рекао је Табороши.

Он је нагласио да су средства за лечење наше суграђанке прикупљена и да она следеће недеље поново путује у Беч.

Средства су у принципу прикупљена за све што је за сада договорено на клиници. Светлана се тренутно осећа добро ако то смем тако да назовем, и у уторак иде на другу терапију, нагласио је Тибор Табороши.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.