ПРИЈАВЕ ЗА РЕГАТУ “ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ” ДО 10. ЈУЛА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Јавно водопривредно предузеће „Воде Војводине“ ове године традиционално организује дванаесту по реду регату дуж 300 километара војвођанских канала. Сви заљубљеници у пловидбу моћи ће да уживају у периоду од 14. до 23. августа у десетодневном крстарењу равницом.

Пријаве су у току и трајаће до попуне места, а најкасније до 10. јула 2020. године. Образац за пријаву може се преузети на сајту ЈВП „Воде Војводине“ или лично у предузећу на адреси Булевар Михајла Пупина 25 Нови Сад, трећи спрат, канцеларија број 11, у периоду од 9 до 13 часова.

Попуњену и потписану пријаву, са копијом пловидбене дозволе потребно је доставити лично, поштом или скенирано електронским путем на адресу mzivkovic@vodevojvodine.rs За учешће у регати потребно је имати регистровано пловило. Подсећамо наутичаре да је број места у регати ограничен због организационих разлога. Више информација о пријави може се добити и путем телефона 021/48-81-409 или 021/48-81-583.

Организацијом регате, ЈВП „Воде Војводине“ жели да промовише пловне потенцијале Војводине, пловидбу, наутички туризам, специфичне културне садржаје и активан одмор у Војводини. Регата је истовремено и јединствена прилика да житељи места на обалама река и канала активно учествују у овом занимљивом догађају.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *