ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ АПАТИН ОДРЖАЛА САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ЖЕНСКИХ СПОРТСКИХ КЛУБОВА

APATIN SPORT VESTI

Женске спортске секције у општини Апатин имају традицију, све више добијају на масовности, а самим тим не изостају ни резултати. Председница општине Апатин Дубравка Кораћ и њен заменик Радован Ђукић су организовали састанак са представницима женских спортских клубова, како би општина у наредном периоду помогла развој женског спорта. Састанак је уједно био и увертира за израду и усвајање нове стратегије развоја спорта у нашој општини која би требало да ступи на снагу следеће године.

Према речима Биљане Поповић, чланице Женског куглашког клуба „Апатин“, председница општине је истакла да ће убудуће помагати женске клубове у већој мери него што је то било до сада.

-Овај састанак је лепа иницијатива од стране председнице Општине и Спортског савеза, којим ће почети да серешавају нагомилани проблеми из ранијих периода везаних за женски спорт у општини Апатин. Састанак је био конструктиван и свако је испред свог клуба изложио проблеме и изазове са којима се сусреће. Махом су то све слични проблеми. Направљен је план да се полако крене у реализацију, а договорен је и новни састанак који би требао да буде одржан за пола године на којем ћемо анализирати шта се урадило у том периоду, рекла је Биљана Поповић.

Милош Поповић испред одбојкашког клуба „Апатин“ је такође похвалио иницијативу председнице општине Апатин и њених сарадника да се направи један овакав састанак.

-Сви смо на овом састанку изнели неке своје проблеме, као и своје визије како би стратегија развоја спорта у општини Апатин за период од наредне четири године требала да изгледа. Надам се да ћемо у сарадњи и са Спортским савезом и нашом општином успети и да реализујемо све о чему смо разговарали, како би се женски спорт омасовио и самим тим остваривао још боље резултате, рекао је Поповић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *