OTVOREN 19 INTERFER

APATIN DRUŠTVO KULTURA SOMBOR VESTI

Sinoć je u somborskoj Županiji svečano otvoren 19 Interfer.Internacionalni festival reportaže i medija ,koji se prvi put održava u dva grada: Apatinu i Somboru i traje do 6 oktobra 2014.
Odmah nakon otvaranja i pozdravnih govora dvojice gradonačelnika, Dr Živorada Smiljanića iz Apatina i Saše Todorovića iz Sombora uručene su dve nagrade žirija van takmičarske selekcije.Nagradu za reporterski rad dobio je Jovan Memedović sa emisijom “Sasvim prirodno” dok je “Zlatnu Niku”za istraživačko novinarstvo primila ekipa emisije “Insajder”.
Danas je na programu novinska tribina „Etika u medijima“ koja se održava u Banji Junaković, na njoj govore: Petar Jeremić, predsednik izvršnog odbora UNS-a i član Saveta za štampu Gordana Novaković, generalna sekretarka Saveta za štampu, Dušan Telesković, urednik u listu Politika Stojan Marković, član Saveta za štampu.
Glavna dodela nagrada i statua “Zlatna NIKA”  biće organizovana u nedelju 5. oktobra u 12 časova na svečanoj ceremoniji u Kulturnom centru u Apatinu.

 

Interfer, otvaranje Interfer, otvaranje 2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *