ЗБОГ ПРЕДСТОЈЕЋЕГ ВИКЕНДА СЕ ОЧЕКУЈУ ГУЖВЕ НА ПУТЕВИМА

SERVISNE INFORMACIJE SRBIJA VESTI

Због предстојећег викенда на свим важнијим путним правцима се очекују веће гужве, па из МУП-а апелују на возаче да буду стрпљиви и да поштовањем прописа дају директан допринос очувању повољног стања безбедности саобраћаја.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП Путеви Србије, на наплатним станицама нема задржавања возила. Према информацијама Управе граничне полиције Србије добијеним у 5.15 сати, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања. Теретна возила на Хоргошу, на излазу из земље, задржавају се 10 сати, на Батровцима шест, а на граничном прелазу Келебија четири сата.

Из Управе саобраћајне полиције скрећу пажњу да је од почетка примене мере одузимања возила од учинилаца најтежих прекршаја одузето чак 76 возила, а чак 22 возилa одузетa су од извршилаца прекршаја који су млађи од 25 година. Највећи број возила одузет је на територији Полицијске управе за град Београд – укупно 13 и Полицијске управе у Шапцу – укупно 11.

Подсећамо да се мера одузимања возила примењује према учиниоцима тежих прекршаја који су у претходне две године најмање два пута правноснажно осуђивани за теже прекршаје из области безбедности саобраћаја.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *