LEXINGTON, NIKOLA ROKVIĆ, GARAVI SOKAK I ZA KRAJ ŠABAN ŠAULIĆ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Ovogodišnje 53. Apatinske ribarske večeri održaće se od 7. do 10. jula 2016. godine, što znači da će trajati dan kraće nego prethodne. Za to vreme Apatin će posetiti mnogobrojni gosti, a Apatince i njihove goste očekuje bogat program koji je pripremila Turistička organizacija Apatin u saradnji sa opštinom Apatin.

Priliku da otvori ribarske večeri imaće popularni pop bend Lexington koji će nastupati u četvrtak 7. jula na trgu Nikole Tesle. Petak je rezrvisan za sve fanove Nikole Rokvića i one koji vole da se opuste uz zvuke modernije domaće muzike, ali za sve one koji su istinski ljubitelji vokalih sposobnosti ovog mladog pevača. Da 53. Ribarske večeri proteknu u maniru Vojvodine pobrinuće se grupa Garavi sokak koja će se apatinskoj publici predstaviti u subotu 9. jula. Priliku da zatvori 53. izdanje ove manifestacije imaće „kralj“ narodne muzike Šaban Šaulić, a po predviđanju organizatora ovo bi mogao da bude jedan od najposećenijih nastupa nekog estradnog umetnika u Apatinu.

U planu je da se održi i konferencija povodom 53. Ribarskih večeri, nakon koje će biti poznati svi detalji ovogodišnje manifestacije.