ЧЛАНОВИ АТЛЕТСКОГ КЛУБА АПАТИН ОДЛИЧНИ У KAЊИЖИ

APATIN SOMBOR SPORT SRBIJA VESTI

Прегршт медаља освојених на 39. Кањишком фестивалу трчања и пливања

Чланови Атлетског клуба Апатин настављају са одличним наступима у овој години овог викенда велики број чланова наступио је на традиционалном 39. Кажишком фестивалу трчања и пливања, који је у организацији АК Партизан Кањижа и Општине Кањижа, одржан у суботу 14. августа 2021. године у Кажињи. Чланови АК Апатин наступали су у тркама на 4200 метара и 10 километара. У трци на 4200 метара наступила су два члана Атлетског клуба Апатин. Вицешампионску титулу у укупном пласману однео је Немања Ђурић, док је Вања Болесников заузео сјајно треће место.
У трци на 10 километара треће место у укупном пласману освојио је Мирослав Пешић, Александар Стајић је освојио 1. место у старосној категорији, одличан наступ у истој имали су и остали чланови АК Апатин, где су такође прва места у својој старосној категорији освојили Игор Бакош и Никола Ђурић, Коп Бахадур Гурунг освојио је треће место у својој категорији, док је Жива Вијоглавин остварио пласман у сам врх своје старосне категорије.
Чланове АК Апатин у петак очекује наступ на уличној трци у Угљевику где ће наступити Александар Стајић, Немања и Никола Ђурић. Добри наступи чланова Атлетског клуба Апатин охрабрују и дају додатну енергију за реализацију припремних активности за организацију међународног јубиларног 25. Апатинског Дунавског полумаратона, који би уколико епидемиолошка ситуација дозволи требало да се одржи за тачно два месеца (17.10.). Апатински Дунавски полумаратон који је познат по врхунском гостопримству и врхунској организацији ће поред спортског, завбавног имати и хуманитарни карактер. Информације и пријаве у вези са манифестацијом могу се пронаћи на официјелном сајту
трке: www.dunavskipolumaraton.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *