POČINJE JELEN KUP U MALOM FUDBALU

APATIN FUDBAL SPORT SRBIJA VESTI

Tradicionalno takmičenje u malom fudbalu Jelen Kup 2017, na kome ekipe na lokalnim turnirima u gradovima i opštinama širom Srbije imaju priliku da pokažu svoje fudbalsko umeće, počinje ove nedelje turnirima u Borči (15. jun), Smederevu i Novom Sadu (16. jun). Ove godine specijalnu podršku Jelen kupu daće i ekipa glumaca i umetnika koji igraju za tim Art football Srbija.

Nadmetanja u malom fudbalu će se održati tokom leta u 16 gradova i opština i to u Lazarevcu, Žablju, Bečeju, Požarevcu, Beogradu, Vršcu, Smederevu, Novom Sadu, Bajmoku, Selevcu, Borči, Pančevu, Bačkom Petrovcu, Bačkoj Topoli, Svrljigu i Grocki.

Pobednik svakog lokalnog turnira plasiraće se u finale Jelen Kup-a koje će biti održano 9. septembra na stadionu FK Profesor Bolesnikov u Novom Sadu.

Šesnaest šampionskih ekipa boriće se za osvajanje pehara i nagrade za celu ekipu. Jelen je ove godine pripremio specijalnu nagradu za pobednike – putovanje u Rim na čuveni Derbi dela Kapitale, tj. meč Roma-Lacio.

Jelen Kup se održava kao podrška odabranim turnirima u ovom sportu u Srbiji. Apatinska pivara i Jelen pivo na ovaj način pružaju podršku lokalnim timovima i igračima, nagrađuju ih za njihov trud, rad, sportsko zalaganje, fer plej i pravi primer sportskog duha.

JELEN KUP, MALI FUDBAL (2) JELEN KUP, MALI FUDBAL (3)