БЕСПЛАТНА ШКОЛА БОКСА

APATIN BOKS SPORT VESTI

Идеја о оспособљавању младих за самоодбрану, коју је предложило нов руководство Боксерског клуба Апатин, на челу са председником Миланом Ћопићем, полако заживљава. Наиме, донета је одлука да се обезбеде термини и да се реализацији приђе много агилније.

-Сматрамо да је наша обавеза да децу обучимо да се успешно одбране и сходно томе покренули смо један пројекат где ће деца моћи да науче све тајне олимпијског бокса. Подвлачим олимпијског бокса, где нема кавеза, крви, сурових удараца и томе слично. Деци желимо да покажемо шта су тајне племените вештине, јер сви они који прођу ту обуку биће способни да се колико – толико одбране од евентуалних насртаја негативаца.
Посебно желим да нагласим да је клуб отворен за сву децу без обзира на пол, да је обука бесплатна и да ћемо обавити разговор са сваким родитељем пре него што било које дете крене да тренира-, истиче председник клуба, Милан Ћопић.
Апатин који је годинама важио за град у коме су се рађали велики боксерски шампиони, сада баца акценат на нешто друго.
-Свесни смо да су се времена променила и да никада више неће бити онолики одзив такмичара. Из тог разлога желимо да сачувамо клуб, али и да се определимо искључиво на рад са младима, којима желимо да пренесемо богато знање и искуство наших тренера. Родитељима саветујемо да дођу да виде у којим условима ће тренирати њихова деца и да о свему попричамо. Град и околна села су плакатирана и на њима су истакнути сви подаци, односно како се можемо контактирати и о свему договорити-, каже Ћопић.

Јован Бањац

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *