Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » APATINSKI BAJKERI GOSTOVANJEM U KULI OTVARAJU MOTO-SEZONU
APATINSKI BAJKERI GOSTOVANJEM U KULI OTVARAJU MOTO-SEZONU

APATINSKI BAJKERI GOSTOVANJEM U KULI OTVARAJU MOTO-SEZONU

Povodom početka motociklističke sezone, članovi Moto kluba “Panteri” iz Apatina u subotu 14. aprila odlaze u Kulu, gde će sa domaćinima, kulskim moto klubom organizovati defile ulicama ovog grada.

-Apatinski bajkeri put Kule kreću u 9:30 časova sa Trga Nikola Tesla, kaže za radio Dunav, Sreto Dejanović predsednik MK Pantere, koji pozvao sve motocikliste sa teritorije opštine Apatin da učestvuju u ovoj tradicionalnoj manifestaciji. Prema njegovim rečima Apatinci će u koloni krenuti u Kulu gde će nakon okupljanja u centru biti održan defile -vožnja ulicama,  a nakon toga i prigodan celodnevni program, uz vojnički pasulj i osveženje.Organizator manifestacije otvaranja moto-sezone u Kuli je Moto Asocijacija Srbije.

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

Comments are closed.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top