MLADOSTI NI BOD, PARTIZAN SPASAO OBRAZ OPŠTINSKOG FUDBALA

APATIN FUDBAL SOMBOR SPORT VESTI

OFK Mladost-apa nikako da krene ove sezone. U 28. kolu poraženi su pred domaćom publikom od ekipe Polet iz Sivca sa 3:2. Na ovom meču apatinci su nastupali bez nekolicine standardnih prvotimaca što je za izuzetno mladu ekipu na ovom meču bio izuzetan hendikep pa se više od časnog poraza nije moglo. Mladost će u narednom kolu otputovati kod imenjaka u Turiju.
Bratstvo je nakon propuštne prilike da preuzme prvo mesto u prethodnom kolu kada je remiziralo sa Preporodom u ovom kolu poraženo na gostovanju kod Srbobrana sa 2:1. Ovim porazom prigrevčani su se oprostili od trke za prvu poziciju i ovogodišnje takmičenje će završiti na drugoj poziciji. Naredni meč Bratstvo igra pred domaćom publikom protiv ekipe Tisa.
Terekveš iz Svilojeva je u okviru 27. kola područne fudbalske lige poraženo u derbi meču od ekipe Sloge iz Čonoplje sa 2:0. Još jedna u nizu loših partija svilojevčana koji nikako da pronađu ritam u ovom prolećnom delu sezone. Priliku da poprave utisak imaće u narednom meču protiv Stanišića.
Jedinstvo sa Ribareva je pobedilo na gostovanju kod ekipe Rastine sa 3:1, salašari su i pored ove pobede poslednjeplasirani na tabeli a u narednom kolu oni su slobodna ekipa. Partizan iz Kupusine je na svom terenu bio više nego ubedljiv i sa 4:1 savladao Jedinstvo 1947. iz Koluta, oni u narednom meču gostuju ekipi OFK Metalac iz Sombora. Dinamo iz Sonte je u ovom kolu bio slobodan, a u narednom meču oni će kao domaćini dočekati ekipu Aleksa Šantić.