ЖРТВА ЛАЖНИХ МАЈСТОРА- НАПРАВИЛИ ШТЕТУ И НАПЛАТИЛИ ПОСАО

APATIN HRONIKA SOMBOR SRBIJA VESTI

Свако је бар једном у животу био у прилици да ангажује неког мајстора како би му урадио поправку у стану или кући. Да ли су у питању били послови кречења, радова на електро и водоводним инсталацијама, крову или постављање керамичких плочица, увек постоји бојазан у одабиру оног правог.

Част свим оним вредним људима који поштено раде свој посао, не лажу, не мажу, не одуговлаче, јер такви постоје. Међутим све су чешћи случајеви где они који себе називају мајсторима направе штету а наручилац остане без новца и без одрађеног посла.

Овако искуствo доживео je и један Апатинац који је на привременом раду у Норвешкој. Он је путем интернета ангажовао керамичаре из Сомбора на постављању керамике у купатилу куће коју реновира у Апатину.

Поред тога што је за катастрофално урађен посао исплатио договорену суму, несрећни власник (иначе срчани болесник) је морао ангажовати друге мајсторе, који се ових дана спремају полупати све што је до сад урађено и направити ново купатило и кухињу. Трошкови понављања целокупног посла са материјалом и рукама, не рачунајући изгубљено време и живце, овог власника ће коштати неколико хиљада евра.

Хоћете ли учити на туђим или својим грешкама, одлучићете сами. Kако би лакше разликовали приучене или у овом случају преваранте од правих мајстора у прилогу погледајте фотографије.

Овако се не постављају керамичке плочице!

2 thoughts on “ЖРТВА ЛАЖНИХ МАЈСТОРА- НАПРАВИЛИ ШТЕТУ И НАПЛАТИЛИ ПОСАО

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.