АПАТИНСКИ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ О ТРОШКУ ОПШТИНЕ ПОСЕТИЛИ ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Локална самоуправа Апатин је за 60 пољопривредника са територије наше Општине обезбедила аутобуски превоз и улазнице за овогодишњи, 86. Пољопривредни сајам који је у Новом Саду почео 11. и траје до петка, 17 маја 2019. године.

Апатински пољопривредници су манифестацију посетили у понедељак, 13. маја и том приликом су могли да виде најновија достигнућа, технологију и решења у пољопривреди, као и новине у другим индустријским и прерађивачим гранама које се ослањају на пољопривреду.

На овогодишњем издању манифестације, своје производе и услуге представиће 1.518 фирми, институција и организација из земље и иностранства.Радно време сајма је од 9 до 19 часова, а улазница кошта 600 динара. Данас, 15. маја, на сајму је породични дан, када са једном улазницом на сајам може ући цела породица.

Једна од највећих атракција 86. Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду је бик Малиша тежак 1.710 килограма, узгојен у пољопривредном газдинству “Браћа Јеремић” из Салаша Црнобарског у општини Богатић. Раденко Јеремић, његов власник, тврди да је Малиша, који је пре месец дана напунио пет година, најтежи бик у Србији.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *