ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ ВОДОВОДА СВИЛОЈЕВО-ПРИГРЕВИЦА

APATIN EKONOMIJA VESTI

Завшени су радови на изградњи водовода од Свилојева до Пригревице у дужини од 3800 метара, од чега половина пролази кроз атар, а половина иде кроз села. На реализацији овог пројекта заједно са локалном самоуправом учествовао је и Покрајински секретаријат за пољопривреду који ће донирати 70 одсто средстава, док ће остатак додати општина Апатин.

-Компанија „Булевар коп“ из Новог Сада је посао одрадили професионално и у року који је био предвиђен, а данас се спаја водовод дужине нешто мање од четири километра са водоторњем овде у Пригревици. На овај начин су грађани Свилојева и Пригревице повезани новим, квалитетним цевима на апатински водовод одакле се снабдевају пијаћом водом. – изјавила је заменица председника општине Апатин, Дубравка Кораћ.

Вредност инвестиције је око 20 милиона динара, а њена реализација је значајна јер су се баш на овом делу често дешавали кварови на старим и дотрајалим цевима. На овај начин превазићи ће се проблеми које су имали мештани ових села, као и проблеми Јавног комуналног предузећа „Наш дом“ из Апатина.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.