ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА ТУРИСТИЧКУ ПОНУДУ АПАТИНА У БЕЧУ

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Туристичка организација Апатина и међународна марина успешно су представили туристичку понуду апатинске општине на једном од најзначајнијих европских сајмова туризма „Ferien Messe“, који се одржао од 10-13. јануара, u Бечу. На сајму је учествовало преко 800 излагача из 80 земаља света, а током четири дана трајања посетило га је преко 155 000 посетилаца.

Овај велики међународни сајам је био велики изазов за нас, али и прилика да се на њему представи апатинска општина са својом богатом понудом, изјавила је Љиљана Крец, директорка ЈП Марина Апатин.

-Захваљујући привредним коморама Војводине и Србије ове године смо имали бесплатан штанд, што је веома значајно не само за нас, него и за остале учеснике, њих 20 који су представљали Србију.

-Ово је био један од највећих сајмова на којима смо до сад учествовали, а представљање на тако значајном скупу може само да унапреди наше пословање. Прошле године смо присуствовали информативно, а ове године смо имали прилику да представимо ЈП Марина, општину Апатин али и предузеће Дунав-шипинг из Апатина која је представила услугу речних крузера .

Крецова је на конференцији за медије посвећеној овом сајму, изјавила да је за апатинском понудом владало велико интересовање.
-Владало је велико интересовање за нашу пунуду. А оно што можемо рећи да је посебно интересантно је и понуда међународне Марине Апатин, која од ове године нуди услугу директног точења горива са пумпе на пловила која пристану.

-Посетиоцима сајма који су прилазили апатинском штанду интересантне су и информације које се тичу организованих тура посете Апатину, како и где могу да одседну, шта могу да виде и доживе. Марина је посебно интересантна јер велики број посетилаца ту долазе да резервишу аранжмане на крстарењима, рекла је Крецова.

Она је подсетила и на последње инвестирање у објекат Марине, рецепције која је туристима и први утисак на уласку у ово предузеће. -Како би смо ишли у корак са временом и модерним трендовима, проширили смо простор рецепције, што је углавном и први утисак госта који долазе у наше објекте. Она је проширена, потпуно модернизована.

-Увели смо нове услуге и омогућили клијентима да поред пријема изаберу сувенир или купе освежавајућа безалкохолна пића која су од ове године у понуди, изјавила је Крецова.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.