ZAGREVANJE PRED KONAČAN RASPLET, BEZ IZRAZITOG FAVORITA ZA TITULU

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Kao što se i naslućivalo, na ovogodišnjem zimskom turniru u malom fudbalu, koji se igra u hali OŠ Žarko Zrenjanin u Apatinu, nema izrazitih favorita. To je potvrdila sinoćna utakmica u kojoj je Vlaneks savladao višestrukog pobednika apatinskih turnira, ekipu Česma invest sa 4:2. Istini za volju, tim Relje Gršića je u duel ušao znatno oslabljen, ali to ne umanjuje uspeh Vlaneksa koji je pokazao da je čvrst sastav i da će ozbiljno konkurisati za visok plasman.

Napokon su se i Prigrevčani konsolidovali pa su prema očekivanjima predvođeni Srđanom Vukovićem lako i ubedljivo savladali Keš trans-Dina sistem sa 13:7.

Veterani su po običaju prikazali mnogo lepote u fudbalskoj igri. Mnogi posetioci žale što su ovakvi majstori malog fudbala zašli u godine kada se više ne mogu takmičiti sa znatno mlađim rivalima, ali zato u svojoj konkurenciji prikazuju mnogo toga što ih je godinama svrstavalo među najbolje igrače pređašnjih turnira. Organizator turnira Sportski savez opštine Apatin je u svakom pogledu zadovoljan prikazanim igrama i zalaganjem većine učesnika, a to je donekle garancija da će finalne utakmice biti krajnje neizvesne i dobro posećene.

Rezultati sinoćnjih utakmica:

Veterani:

Česma invest – Picerija Zamak 2:5
Džigi – Apatinska pivara 3:2

Seniori:

Grupa B:

Restoran Marina – Tigrovi 13:6
Keš trans-Dina sistem – JV 058 Prigrevica 7:13

Grupa A:

Vlaneks – Česma invest 2:4

Današnji program počinje od 17 sati utakmicama pionira gde je takođe velika neizvesnost oko prvog mesta, jer se i ovde vodi velika borba za svaki bod. Seniori nastupaju od 19 sati i derbi je susret između Vlaneksa i Kafe plesnog bara Trik koji su u situaciji da se bore na prvo mesto u grupi.

Raspored današnjih utakmica (3. decembar):

17.00h pioniri: Paksel – Mini picerija Wow

17.40h pioniri: Madrid – Džimi komerc

18.10h pioniri: Česma invest – Via Produkt

19.00h seniori – A grupa: Kafe plesni bar Trik – Vlaneks

19.50h seniori – A grupa: Česma invest – Kafe bar Uno