“ČESMA INVEST” U DRUŠTVU NAJBOLJIH, PROTIV “ARENE” ZA FINALE

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Poznata su četiri polufinalista Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu koji se igra u Hali sportova u Subotici. Svoje mesto na početku turnira imale su ukupno 32 veoma kvalitetne ekipe, a do same završnice zajedno sa futsal divovima poput Arene, Lampone Meridijan Realimpexa i Letećeg Holanđanina stigla je i apatinska ekipa Česma invest, i to ni manje ni više četvrtfinalnim trijumfom protiv prošlogodišnjeg pobednika ekipe Kuća zdravlja.

Preko 1000 ljudi u Dudovoj šumi prisustvovalo je herojskom trijumfu Apatinaca protiv Kuće zdravlja, ekipe koja je prošlogodišnji pobednik ovog eminentnog turnira. Kuća zdravlja je povela već u drugom minutu, ali je Liščević poravnao rezultat dva minuta pre odlaska na odmor. I u nastavku su branioci trofeja bili ti koji su diktirali igru, dok su se Apatinci taktički odlično branili i koristili svaku ukazanu priliku. Ševarac je u 25. minutu pogodio za 2:1, a Lišćević u 34. minutu za 3:1. Pobednik je praktično rešen u 35. minutu. Kuća zdravlja je rešila da rizikuje, odigra bez golmana i pokuša sa igračem više u polju da dođe do preokreta. Njihov napad je prekinuo Grabež i sa pola terena poslao loptu u nebranjenu mrežu. Dva minuta kasnije Kuća zdravlja smanjuje na 4:2, a u poslednjim trenucima meča tačku na ovaj susret stavlja Mandić za konačnih 5:2 i veliko slavlje Apatinaca.

Polufinalne utakmice Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu igraju se u Hali sportova u nedelju 8. januara sa početkom od 18 sati.

18.00h: Arena – Česma invest
19.00h: Lampone Meridijan Realimpex – Vila Vesta Leteći Holanđanin

cesma na turniru u subotici 3 Cesma na turniru u subotici cesma na turniru u subotici 2

Fotografije preuzete sa sajta www.subotica.info