У ПОНЕДЕЉАК ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА “РИБЉЕ ЧОРБЕ”! САВ ПРИХОД ИДЕ У ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

За дочек нове године по Јулијанском календару, 13. јануара 2020. године од 22,30 часова на Тргу Никола Тесла у Апатину ће наступити популарна рок група “Рибља чорба”, а предгрупа ће бити бенд „Прљави ромео“. Постиоци ће по традицији моћи бесплатно да конзумирају топле напитке, а биће организован и новогодишњи ватромет.

Пред почетак овог рок спектакла који ће бити одржан на централном апатинском тргу, 13. јануара од 19 часова у апатинском рок клубу “ЦK Пик” биће отворена изложба фотографија са претходног концерта “Рибље Чорбе” у Апатину који је одржан 2012. године. Изложба је продајног карактера и чини је укупно осамнаест фотографија димензија 50×30 односно 50×50 цм, а заинтересовани грађани ће моћи да их купе на лицитацији која ће у овом локалу почети од 20 часова. Према речима Немање Јовића директора Туристичке организације Апатин, сав приход од продатих фотографија ће бити усмерен у хуманитарне сврхе.

-Почетна цена сваке фотографије ће бити 1.000 динара, а сав новац који будемо сакупили од продаје биће дониран за лечење нашег суграђанина Момира Николића који болује од тежег облика дијабетеса, због чега губи вид и неопходна му је операција, рекао је Јовић. Он је нагласио да сви они који не буду успели да купе фотографије, свој добровољни прилог ће моћи да убаце у кутије које ће бити постављене у Центру културе Пик, али и на Тргу Никола Тесла током концерта “Рибље Чорбе”.

Власница локала у којем ће бити одржана лицитација, Маријана Гајчин је позвала све Апатинце да дођу и куповином једне од фотографија подрже ову изложбу која има хуманитарни карактер.

-Апелујем на све наше суграђане да дођу, како би заједно победили у трци за здравље. Наш локал ради већ неколико месеци и једини смо клуб у Апатину који негује алтернативне правце музике. Много нам је драго што можемо да отворимо своја врата и помогнемо у неким већим циљевима и ширем смислу, поручила је Маријана Гајчин.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *