NAPREDNJACI SUMIRALI PROTEKLIH GODINU DANA RADA

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA STRANAČKA HRONIKA SVET VESTI VOJVODINA

Danas je u opštinskom odboru Srpske napredne stranke u Apatinu održana konferencija za novinare, na kojoj su Nika Petrović i Danilo Trkulja, članovi saveta za informisanje, sumirali proteklu godinu i rezultate koje je ostvarila ova stranka u Apatinu.

Iznošenje podataka u vezi trošenja sredstava mesne zajednice Apatin, predstavnika opštinske vlasti, problema pasa lutalica, korišćenja sportskih objekata , agrarnog budžeta , trošenja sredstava dobijenih od zakupa zemljišta i iznošenje podataku u vezi održavanja opštinskog voznog parka samo su neke od, za naprednjake, uspešnih akcija.

Za Niku Petrović posebno je značajno bilo to što se apatinskim naprednjacima u proteklih godinu dana priključio velik broj mladih , ambicioznih i školovanih ljudi, koji rade na izradi konkretnih programa kojim će ova stranka da poboljša kvalitet života građana Apatina.

Uz zaključak da će na predstojećim lokalnim izborima, pobediti dostojanstvom, idejama i radom, ne nasedajući na provokacije , naprednjaci su najavili nastavak borbe za podršku kod građana.

Saopštenje u celosti možete preuzeti OVDE.