RADIKALI SPREMNO DOČEKUJU IZBORE

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA STRANAČKA HRONIKA SVET VESTI VOJVODINA

Reagujući na odluku predsednika Srpske napredne stranke i premijera Srbije , Aleksandra Vučića o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora , apatinski radikali uputili su saopštenje u kojem navode da SRS u Apatinu potpuno spremna dočekuje izbore na svim nivoima kako programski tako i kadrovski.

“Ovi izbori će jasno odrediti put Srbije u narednom periodu i jasno svrstati oko SRS sve one glasače koji su za integraciju sa Rusijom i ravnopravnu saradnju u svim važnim političkim,ekonomskim i vojnim pitanjima ”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Perica Popić, potpredsednik OO SRS Apatin.

 SAOPŠTENJE

Одлука Александра Вучића да се иде на превремене изборе је за СРС очекивана и већ по мало закаснела обзиром на претешку ситуацију у држави.У суштини Србија је схватила да је то заправо одлука појединца који у име свих одлучује о свему.
Такође,не скривена је намера да се рејтинг СНС-а који вртоглаво пада покуша сачувати на неком за њих прихватљивом нивоу,а и покушај побољшавања резултата на покрајинском и локалном нивоу.
СРС у Апатину потпуно спремна дочекује изборе на свим нивоима како програмски тако и кадровски о чему ће грађани бити детаљно упознати у наредном периоду.
Такође одлучно ћемо се супротставити сваком виду корупције и јавно жигосати оне који гласове купују као и оне који свој глас продају.
Ови избори ће јасно одредити пут Србије у наредном периоду и јасно сврстати око СРС све оне гласаче који су за интеграцију са Русијом и равноправну сарадњу у свим важним политичким,економским и војним питањима док ће се око СНС концентрисати они који су спремни да и даље трпе понижења,уцене и даљњу агонију покушаја уласка у творевину која нас никад неће прихватити, а то је ЕУ.
Потпредседник
ОО СРС”Апатин”
Перица Попић