У АПАТИНУ ЗА СРПСКУ НОВУ ГОДИНУ РИБЉА ЧОРБА

APATIN DRUŠTVO VESTI

У Апатину је за дочек Нове године по Јулијанском календару, 13. јануара 2020. године, припремљен богат програм, а грађани ће бити у прилици да на Тргу Никола Тесла уживају у концертима, на којима ће, између осталих, наступити апатински рок бенд Kрвава Мери и Рибља Чорба.

-Ове године имам и приватно и професионално задовољство да најавим један заиста сјајан концерт у понедељак 13. јануара за дочек Нове године по Јулијанском календару на Тргу Никола Тесла у Апатину. Наступиће познати рок бенд Рибља чорба а као предгрупа апатински музичари Kрвава Мери, каже за радио Дунав Немања Јовић, директор ТО Апатин.

-Спремили смо за све посетиоце и топле напитке, новогодишњи ватромет као и друга изненађења. За српску Нову годину очекује нас један пропратни мањи догађај који ће бити увертира тог концерта. У рок клубу ЦK Пик одржаће се изложба фотографија Рибље чорбе са претходног концерта у Апатину. Грађани ће моћи да учествују у лицитацији и куповини тих фотографија, а сав приход иде у хуманитарне сврхе.
У вези датума одржавања изложбе јавност ће бити благовремено обавештена, најавио је Јовић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *