СУТРА У АПАТИНУ НОВИ БАЗАР ЗА СВЕТЛАНУ МИРКОВИЋ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Током прошле године грађани Апатина, али и Сомбора су одржали неколико хуманитарних базара захваљујући којима су, поред бројних донатора, прикупљења средства за хитну интервенцију Светланиног лечења. Срећом све терапије су добро прошле, резултати су очекивани и Светланино здравствено стање се побољшало.

Међутим, због свих бројних захвата, неопходна је вишемесечна терапија како би се организам опоравио и метастазе не би вратиле, а цена рачуна за лекове предвиђене терапије износи преко 14.000 евра. Тренутни број донација сакупљених путем СМС порука покрива само трећину те суме, тако да је породици неопходна помоћ у скупљању преосталих средстава.

Због свега наведеног сутра, 12. јуна 2021. године од 09 до 12 часова у пешачкој зони улице Српских Владара у Апатину ће бити организован нови базар за Светлану.

Излагачи који су се пријавили ће Апатинцима понудити своје производе, а новац од продаје ће усмерити за помоћ Светланином у лечењу.

У забавном делу манифестације од 10 часова ће наступити апатинске мажореткиње, пола сата касније Певачка група „Етна“, а од 11 часова ће почети музичка радионица „Рок кидс фест“ на којој ће наступити Сара Танасић, Ена Ђорђевић и Јовица Десница, уз пратњу професора Милорада Басте на клавијатурама.

Они који нису у могућности да присуствују базару, Светлани Мирковић могу помоћи тако што ће послати СМС поруку са текстом 788 на број 3030.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.