СУТРА ПОЧИЊУ “РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ”! У ТОКУ ЗАВРШНЕ ПРИПРЕМЕ ЗА ДОЧЕК ГОСТИЈУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Педесет и шесте по реду „Апатинске рибарске вечери“ почињу сутра и трајаће до недеље 7. јула 2019. године. Као и ранијих година, биће организован богат културноуметнички, спортски и забавни програм са наступима највећих звезда домаће музичке сцене.

Према речима Немање Јовића, директора Туристичке организације Апатин, врше се последње припреме како би наш град спремно дочекао госте из читаве Војводине.

-Ово је једна од највећих и најпосећенијих манифестација у Војводини и самим тим изискује озбиљне припреме и за сада све иде по плану. Тренутно се на главној улици и на Тргу Никола Тесла монтирају бине и штандови, а радници ЈКП “Наш дом” уређују јавне површине у центру града, каже Јовић.

Сутрашњи програм ће почети у 19,30 сати дефилеом мажореткиња са наступом на тргу Никола Тесла, након чега ће се публици представити КУД “Царза”. Од 20 сати на централном градском тргу почињу квалификације за „Златни котлић Апатина“, а у музичком програму наступиће група „FISH VIBE“. На апатинском Тргу Никола Тесла сутра у 22,30 сати концерт ће одржати поп певач Жељко Васић.

Другог дана манифестације Апатинце и госте ће забављати др Неле Карајлић, а предгрупа је домаћи бенд „Прљави Ромео“. У суботу, 6. јула од 22,15 концерт ће одржати фолк певач Јован Перишић, а овогодишње Рибарске вечери својим наступом ће затворити Тамбурашки оркестар „Месечина“ из Сомбора.

Комплетан програм овогодишњих “Рибарских вечери” можете погледати ОВДЕ.

Туристичка организацијa општине Апатин апелују на грађане и станаре у стaмбено пословним објектима у улици Петефи Шандора (на потезу од Димитрија Туцовића до Дунавске улице), да данас и сутра не паркирају своја возила на паркинг места која се налазе на овом потезу.

Исти режим обуставе саобраћаја и паркирања се односи и на паркинг простор испред пиваре, односно на паркингу код бившег „Борова“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *