„STREET VOLLEY 2018“ OBORIO SVE REKORDE

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Turnir Street volley Apatin 2018 je srušio sve rekorde po broju učesnika kada je u pitanju ulična odbojka.

Ukupno 52 kluba iz Hrvatske,BIH i Srbije su doveli više od 1500 devojčica i dečaka uzrasta od 8 do 15 godina.

Dubravka Korać, zamenik predsednika opštine Apatin je zvanično otvorila ovaj izuzetan sportski događaj, nakon čega su usledila nadmetanja na 22 odbojkaška terena.

Dužinom cele glavne ulice u Apatinu takmičilo se rekordnih 280 ekipa u osam uzrasnih kategorija.

Na turniru je bilo 200 trenera koji su sjajno organizovali i vodili svoje ekipe i 23 sudija koji su bez primedbe odradili svoj posao.

Promoterke ovog do sada najmasovnijeg turnira u uličnoj odbojci u Srbiji i regionu bile su igračice Vizure koje su na najbolji mogući način podržale učesnike turnira.

U toku turnira odigrana je i revijlalna utakmica gde su šampionke Srbije i učesnice lige šampiona odbojkašice Vizure Slađana Erić, Katarina Lazović, Sara Lozo i Aleksandra Ćirović odigrale jedan set protiv učesnica turnira u Apatinu.

Dobijeni su pobednici turnira u 3 kategorije.

U vreme kada su trebale da se odigraju finalne utakmice na svim mrežama i da uslede utakmice polufinala i završne utakmice turnira kiša nije dozvolila da se ova prelepa sportska manifestacija privede kraju.

Nešto posle 16 časova turnir je prekinut zbog vremenskih uslova.

Bez obzira na nevreme i obilnu kišu koja je zahvatila Apatin nesporedno pred odlučujuće utakmice turnira, svi učesnici ove manifestacije su zadovoljni i puni lepih utisaka napustili Apatin.

Organizator turnira je bio odbojkaški klub Apatin.

Veliki oslonac i pomoć u organizaciji turnira su pružili Opština Apatin i Sportski savez Opštine Apatin,Tref sport,Pinćir BIO i Džimi komerc, diskot pića Slap.