СРЕДСТВИМА МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТЕ У АПАТИНСКЕ ВРТИЋЕ СТИГЛА НОВА ОПРЕМА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Министарство просвете Републике Србије кроз пројекат “Инклузивно предшколско васпитање и образовање”, пружа системску подршку Предшколским установама у процесу примене нових основа програма предшколског васпитања и образовања. Подршка се између осталог односи и на додатно опремање јавних Предшколских установа ниским мобилним намештајем и ИКТ опремом, а средства за ову намену је добила и Предшколска установа “Пчелица” Апатин.

Након што су Предшколска установа “Пчелица” и Општина Апатин потписали уговор са Министарством просвете, нова опрема и намештај су стигли у апатинске вртиће.

Реч је о четири комада: двостраних полица – комода, четвоространих покретних полица и сензорних столова – осмоседа. Апатинска Предшколска установа је добила и два лап-топ рачунара, две веб камере и један дуплекс мрежни мултифункцијски уређај.

Директорица ПУ “Пчелица”, Биљана Мандић је нагласила да је добијена опрема значајна подршка деци, васпитачима и медицинским сестрама у структуирању простора, у складу са Основама програма предшколског васпитања и образовања.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *