SLON – POZNATI SOMBORSKI RESTORAN NA NOVOJ LOKACIJI

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Omiljeno i vrlo prepoznatljivo ime domaće kuhinje u Somboru odnedavno je na novoj lokaciji, odmah pored mosta na Velikom Bačkom kanalu.Nova lokacija donosi prijatnu baštu , znantno prostraniji unutrašnji deo, veliki parking.

– Otvorili smo restoran 29.juna na novoj lokaciji, na velikom Bačkom kanalu, na ulasku u Sombor iz pravca Apatina.Ovaj ambijent na vodi je mirniji, nema svakodnevne gužve, saobraćaja i buke. Reakcija naših stalnih gostiju na promenu lokacije je veoma pozitivna a tome doprinosi i veliki parking što je na staroj lokaciji bio problem- kaže Milovan Marković, vlasnik ovog restorana.

Ovaj restoran se može pohvaliti sa 16 godina dugom tradicijom, prepoznatljivi su po vrhunskom roštilju a od sada i specijalitetima od rečne ribe.

-Imamo vrhunski roštilj i jela od rečne ribe, bogatu i raznovrsnu ponudu pića, kao i bogatu vinsku kartu.Ponosni smo na to da pored domaće hrane nudimo i domaća vina iz naše neposredne blizine.Posebno bi istakao da u vinskoj karti nudimo domaća vina iz vinarije Dragić iz Riđice- dodaje Marković.

Novi prostor je zadržao i stare cene , celokupno ljubazno osoblje, ekipu u kuhinji i sve ono što je ovaj restoran učinilo nadaleko poznatim. Sve u svemu, Slon je dobio novu dimenziju a zadržao sve ono zbog čega gosti rado dolaze i u novi prostor.

Restoran Slon, Sombor Restoran Slon, Sombor image Restoran Slon, Sombor Restoran Slon, Sombor Restoran Slon, Sombor Restoran Slon, Sombor

Restoran Slon, Sombor , telefon 025/480-444.