СКУП ПОДРШКЕ ВУЧИЋУ У АПАТИНУ

APATIN STRANAČKA HRONIKA VESTI

Као и у другим градовима широм Србије, испред просторија општинског одбора Српске напредне странке у Апатину се у току јучерашњег дана окупио велики број чланова и симпатизера странке, како би пружили подршку председнику Републике Александру Вучићу.

Окупљеним грађанима и медијима се том приликом обратио повереник ОО СНС Апатин, Милан Шкрбић, поручивши да се, за разлику од протеста опозиције, ради о достојанственом, мирном и спонтаном скупу.
„Од момента када су медији пренели насилан упад демонстраната у зграду РТС-а, велики број грађана ме је звао желећи да пружи подршку председнику Вучићу и његовој политици. То је разлог зашто смо данас овде.“

Шкрбић је позвао све присталице Српске напредне странке, као и активисте и гласаче других странака које подржавају политику Александра Вучића, да буду мудри и да се уздрже од било каквих несмотрених реакција, наводећи да је то „управо оно што опозиција жели да изазове својим понашањем“.

„Надлежни органи ће урадити оно што је њихов посао. Надам се да се у Србији више никада неће поновити сцене насиља од синоћ“, поручио је повереник ОО СНС Апатин, Милан Шкрбић.

извор: ОО СНС Апатин

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.