ПРЕТХОДНЕ СЕДМИЦЕ У АПАТИНУ ЧЕТИРИ САОБРАЋАЈНЕ НЕЗГОДЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сомбору искључили су из саобраћаја двојицу возача који су возили под дејством алкохола. Полиција у Сомбору зауставила је педесетдвогодишњег мушкарца који је возио бицикл са 2,53 промила алкохола у организму, а у Кули четрдесетдеветогодишњака који је управљао„фолксвагеном” са 4,23 промила алкохола. Возачима је одређено задржавање и против њих ће бити поднете прекршајне пријаве због насилничке вожње.

У току претходне недеље у Западнобачком округу евидентирано је укупно осам саобраћајних незгода, саопштила је Полицијска управа у Сомбору. Две особе су задобиле тешке и две особе лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је девет и због насилничке вожње четворо возача.

На територији Сомбора догодиле су се две саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила лаке телесне повреде. Шест возача је задржано због вожње под дејством алкохола и два због насилничке вожње.

На подручју општине Апатин евидентиране су четири саобраћајне незгоде у којима су две особе задобиле тешке и једна лаке телесне повреде.

У општини Оџаци прошле седмице није било саобраћајних незгода. Због вожње под дејством алкохола задржан је један возач.

У општини Кула евидентиране су две саобраћајне незгоде. Двоје возача задржано због вожње под дејством алкохола и двоје због насилничке вожње.

Од 1. до 7. јула у округу је написано 86 захтева за покретање прекршајног поступка и издато је 469 прекршајних налога. Најчешћи узрок саобраћајних незгода је неуступање првенства пролаза, стоји у саопштењу Полицијске управе у Сомбору.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *