PREDSTAVNICI OPŠTINE APATIN NA MEĐUNARODNOM SAJMU U NOVOM SADU

APATIN DRUŠTVO VESTI VOJVODINA

Na Međunarodnom sajmu LORIST koji se održava u Novom Sadu iz Apatina na štandu Vojvodine predstavlja se Turistička organizacija, banja Junaković i u okviru JP Marina, restoran Marina, a svoj štand ima i slikaraka Gordana Terecki.

Ljiljana Krec, PR menadžer banje Junaković ističe da ove godine za sve posetioce Sajma je banja obezbedila popust od 10 odsto. Uz to u tri dana koliko traje Sajam banja će organizovati nagradnu igru u kojoj će nagrada biti besplatan vikend za dve osobe u banji Junaković.

Na štandu se takođe predstvlja po prvi put restoran Marina. Arsenije Knežević, vlasnik restorana Marina je zadovoljan prvim utiscima i navodi da je ovaj restoran izneo bogatu gastronomsku ponudu u kojoj pažnju posetioca najviše privlači dimljena marinirana deverika. Knežević, dodaje da je uspostavljena saradnja sa udruženjem mladih koji trenutno putuju Srbijom i prpremaju projekat turističke i gastronmske ponude srspkih gradova. Udruženje mladih će uskoro posetiti Apatin gde će oceniti turističku i gastronmsku ponudu te bi Apatin uskoro mogao da se nađe na značajnoj turističkoj mapi Srbije, istakao je Arsenije Knežević.

Na Sajmu LORIST svoje mesto je našla i apatinska slikarka Gordana Terecki na čijem štandu su izložena njena slikaraska dela. Terecka je zadovoljna posetom i navodi da je za slikare ovaj Sajam značajan jer publika može na jednom mestu da vidi sva slikaraska ostavrenja umetnika koji izlažu na Sajmu.

Sajam slikarka Gordana Terecki sajam 1