POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI IZMEĐU OPŠTINE APATIN I REGIONALNE PRIVREDNE KOMORE SOMBOR

APATIN EKONOMIJA SOMBOR SRBIJA VESTI

Predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić i predsednik Regionalne privredne komore Sombor, Zoran Bulatović danas su zvanično potpisali dokument o međuosobnoj saradnji kojom će obe strane pokušati da stvore što bolje uslove za rad privrednika u Zapadno-bačkom okrugu.

Bulatović je rekao da je saradnja na nekom nivou postojala i ranije ali da će ovakvi sporazumi dodatno unaprediti međusobne odnose RKP Sombor i opštine Apatin. -Reforma komore je startovala 1. januara 2017. godine gde se nizom novih usluga i pristupa omogućava privrednicima da lakše posluju. Pored ove saradnje sa opštinom upućujem apel privrednicima da se uključe maksimalno u rad RPK Sombor jer smo mi servis koji radi za njih. -izjavio je Bulatović.

Direktor Regionalne privredne komore Sombor se zahvalio predsedniku opštine Apatin na razumevanju i istakao da će zajedničkim delovanjem pokušati da ostvare što bolje uslove za rad privrednika.

FONO Zoran Bulatović

Milan Škribć je podržao inicijativu vlade Srbije da se saradnja sa Privrednom komorom intezivira jer su oni svojevremeno bili nosioci svih inicijativa privrednika. -U prilog saradnje lokalnih samouprava sa Privrednim komorama govori i Dunavski biznis forum na kome će jedna od tema biti vezana za to da u budućnosti Privredne komore treba da budu ekonomski servis moderne diplomatije.- rekao je Škrbić.

Škribić je dodao da o važnosti samog foruma govori i da će u njemu učestvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijer Mađarske Viktor Orban i drugi.

FONO Milan Škribć

Potpisivanje sporazuma, regionalna privredna komora Sombor, Zoran Bulatovic (4) Milan Skrbic, Zoran Bulatovic Potpisivanje sporazuma, regionalna privredna komora Sombor, Zoran Bulatovic (2) Potpisivanje sporazuma, regionalna privredna komora Sombor, Zoran Bulatovic (1) Potpisivanje sporazuma, regionalna privredna komora Sombor, Zoran Bulatovic (3)