SPORTSKI VIKEND KREĆE VEĆ DANAS

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Sportski vikend započeće danas u 19 sati kada košarkaši Dunava dočekuju Sloven iz Rume u jednoj od najvažnijih utakmica ove sezone, odmah nakon toga publika u hali osnovne škole Žarko Zrenjanin imaće priliku da uživa u futsal utakmici između Apa-futsala i Novog Sada.

Fudbalski klub Bratstvo iz Prigrevice u subotu od 16 sati gostuje u Novoj Pazovi ekipi Radničkog i pobedom u ovom meču bi se uključilo u borbu za drugo mesto na tabeli. U istom terminu apatinska Mladost će dočekati Zadrugar iz Srpskog Miletića.

ORK Apatin u subotu od 18 sati igra meč 8. kola Druge lige Sever gde će se susresti sa ekipom Miletića, a ovaj meč igra se u sportskoj hali u Žablju. Dva sata kasnije Rukometni klub Apatin će odigrati utakmicu protiv Crvene Zvezde iz Mokrina. Apatinci su nanizali četiri pobede iz isto toliko odigranih utakmica pa će u Mokrinu pokušati da nastave seriju.

U nedeljnom terminu od 16 sati igraće Terekveš, Dinamo, Partizan i Jedinstvo. Svilojevčani će biti domaćini ekipi Sport iz Bezdana dok će Sonćani na put u Sombor na duel sa ekipom Šikare. Partizan iz kupusine putuje u Bački Monoštor gde će igrati protvi Dunava, a Salašari gostuju lideru prvenstva Radničkom iz Ratkova.

Rukometni klub Prigrevica će u nedelju u terminu od 19 sati igrati protiv Vojvode Stepe. Prigrevčani u ovaj meč ulaze znatno oslabljeni što zbog povreda, što zbog kažnjenih igrača pa se očekuje neizvesna utakmica sa ekipom koja u svom sastavu ima nekoliko iskusnih igrača.