ПОСТАВЉА СЕ НОВОГОДИШЊА РАСВЕТА

APATIN SOMBOR VESTI

Радници ЈKП „Наш Дом“ почели су данас да постављају новогодишњу расвету у центру Апатина.

Планирано је да овај посао буде готов до половине децембра, а празнично осветљење и украси постављени у свим насељеним местима општине Апатин.

Постављају се „ланчанице“ на улици Српских Владара, а претходно је украшен и део Трга Никола Тесла, са бином, каже Небојша Смиљанић директор ЈKП „Наш Дом“. Према његовим речима ово предузеће ће за разлику од претходних година, када је уводило нове садржаје у расвети, поставити само декоративне елементе из постојећег инвентара, које су грађани имали прилику и раније да виде.

С обзиром на свеукупну епидемиолошку ситуацију, као и то да је локална самоуправа отказала сваки вид организовања прославе новогодишњих празника, а новац уплатила у хуманитарне сврхе, ЈKП „Наш Дом“ није улазило у набавку нових декоративних елемената празничне расвете, већ ће се уз основне поправке за овај посао искористити украси из претходних година, каже Смиљанић.

Он је још додао да ће поред Апатина и у другим местима у општини бити постављене новогодишње јелке, као и то да ће расвета бити уклоњена у другој половини јанура 2021. године, одмах након празника.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.