ПОМОЗИМО ГОРДАНИ ДА ПОБЕДИ ОПАКУ БОЛЕСТ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Хуманитарна фондација БУДИ ХУМАН – Александар Шапић прикупља новчана средства за Гордану Беоковић (1970) из Апатина.
У јулу месецу 2018. године Гордани је дијагностификован карцином плућа. Убрзо јој је оперативним захватом одстрањено лево плућно крило.

Првих месец дана опоравка је протекло уредно, али након тога су се појавили болови – жлезда на врату је отекла, осећала је благе болове у руци и ногама. Гордана затим одлази у иностранство на даљу дијагностику, али на жалост, установљено је да су се појавиле метастазе које су захватиле лимфне жлезде и кости. Поред свега, дошло је и до тромбозе због рецидива, коју је неопходно санирати ради успешне терапије.

Гордана је започела лечење храбро, уз велику подршку и веру да ће из свега изаћи као победник. Неопходна су јој средства за имунотерапије у комбинацији са још две врсте терапија које су јој преписане на клиници у Бечу. Терапије су тренутно једина могућност да се опака болест заустави. Омогућимо Гордани да настави да води свој живот нормално, уживајуци са породицом и пријатељима.

Помозимо Гордани! Упишимо 581 и пошаљимо СМС на 3030. Њој можемо помоћи уплатом на динарски или девизни рачун, као и путем линка е-донирај.

Да Гордана победи опаку болест! Будимо хумани!

2 thoughts on “ПОМОЗИМО ГОРДАНИ ДА ПОБЕДИ ОПАКУ БОЛЕСТ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.