ПОЧИЊУ ПРВЕНСТВА ЗА ФУДБАЛСКЕ КЛУБОВЕ ИЗ АПАТИНСКЕ ОПШТИНЕ! У ПРВОМ КОЛУ САМО „МЛАДОСТ“ ИГРА ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА

APATIN SPORT VESTI

Сутра почиње сезона у Српској фудбалској лиги група Војводина, а нашу општину у овом рангу ће представљати пригрвачко „Братство“, које је прошлу сезону

у овом такмичењу завршило на четвртој позицији. Пригревчани ће своју прву утакмицу у сезони 2019/2020 одиграти сутра (17. август) од 17 сати у Панчеву, против домаћег „Железничара“.

У Војвођанској фудбалској лиги – Север једини представник општине Апатин је као и прошле године, ОФК „Младост“. Апатинци су претходну сезону завршили на високом петом месту, а прву утакмицу у новом шампионату ће одиграти пред својим навијачима. „Младост“ ће сутра (17. август) од 17 часова на стадиону крај Дунава угостити Врбас.

Након летње паузе, лопта ће се овог викенда закотрљати и на теренима клубова који се такмиче у најнижим фудбалским лигама. Битку за бодове у Међуопштинској фудбалској лиги први разред сутра ће почети „Јединство“ са Рибарева, купусински „Партизан“ и свилојевачки „Тереквеш“. У првом овосезонском колу све три екипе из општине Апатин гостују. „Јединство“ игра у Оџацима против екипе „Лидер“, „Тереквеш“ гостује „Задругару“ у Српском Милетићу а „Партизан“ ће у Сивцу одмерити снагу са домаћим „Полетом“. Све утакмице почињу сутра (17. август) од 17 сати.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.