ОТВОРЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНИСАНИХ ВОЈНИХ ЛИЦА У АПАТИНУ

APATIN POLITIKA SOMBOR VESTI

У згради некадашњег Основног суда у Апатину, Удружење пензионисаних војних лица општине Апатина добило је своју канцеларију. Кључеве просторија је испред локалне самоуправе уручила председница општине Дубравка Kораћ, а примопредаји су поред чланова удружења присуствовали представници Војске Србије из сомборског Центра за обуку.

Председник удружења Мићо Радаковић се захвалио локалној самоуправи и председници општине Дубравки Кораћ која је према његовим речима препознала значај рада овог удружења.
Значи нам много, захваљујући разумевању којег није било раније. Годинама смо упућивали апеле, слали молбе и упите за решавање овог проблема. Тек са доласком новог руководства они су се померили са мртве тачке, изјавио је Радаковић.
Овом удружењу које је основано у Апатину 2014.године нове просторије ће олакшати функционисање и рад са члановима којих је у нашој општини око 60.
-Наши пензионери ће убудуће имати простор у којем ће моћи одржавати састанке и решавати за њих битне проблеме. А верујте ми да их војни пензионери имају доста. Тренутно имамо 60 чланова, а циљ удружења је збрињавање и пружање помоћи члановима, истакао је Радаковић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *