OO SNS APATIN DONIRAO KLIMA UREĐAJ OPŠTINSKOM UDRUŽENjU PENZIONERA

APATIN STRANAČKA HRONIKA VESTI

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Apatin donirao je klima uređaj Udruženju penzionera kojim će se poboljšati uslovi za boravak i rad članova udruženja. Poklon su Milevi Babić predsednici udruženja, predali Marko Đumić i Milana Srdić. U nastavku teksta prenosimo saopštenje u celosti.

SAOPŠTENJE

Prostorije jednog od najbrojnijih udruženja na teritoriji Opštine Apatin, bogatije je od danas za klima uređaj. Briga o starima zadatak je svih nas. OO SNS Apatin danas je to pokazao na delu, prilozima koje su sakupili aktivisti OO SNS Apatin, kupili su i donirali klima uređaj Opšinskom udruženju penzionera kojima će ovim gestom umnogome biti prijatniji boravak u prostorijama koje u velikom broju posećuju.

Predsednica udruženja, Mileva Babić zahvalila se OO SNS-u i dodala kako ona, kao predstavnica druge političke opcije, zajedno sa svojim istomišljenicima, podržava Aleksandra Vučića, predsedničkog kandidata. Babićeva ističe kako je ovo sad jedinstven slučaj da je nekoliko političkih partija i organizacija stalo iza istog čoveka, kako na republičkom i pokrajinskom, tako i na lokalnom nivou.

izvor: OO SNS Apatin

Marko Djumic, Milana Srdic, Mileva Babic, SNS poklonio klimu udruzenju penzionera