OLIMPIK TRIJUMFIMA ZAVRŠIO KALENDARSKU GODINU

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Fudbalski klub Olimpik je prema očekivanju i u ovoj kalendarskoj godini bio uspešan. Posebno se ističe sam finiš sezone gde je Olimpik poslednjih par dana beležio odlične rezultate na svim turnirima na kojima je učestvovao.

Generacija 2004. je učestvovala na turniru “Bambi Kup” u Zrenjaninu na kome je odigrala odlično i na kraju zauzela treće mesto. Generacija 2005. učestvovala je na “Bambi Kup-u”, a posle odličnih partija u grupnoj fazi gde su zabeležene dve pobede i osvojeno prvo mesto u grupi, ekipa Olimpika je poražena u 1/4 finalu.

Generacija 2007. je učestvovala na turniru “Milan Vrcelj” u Somboru i nije uspela da se plasira u polufinale zbog slabije gol razlike.

Generacija Olimpikovih dečaka 2006. je učestvovala na turniru “Milan Vrcelj” u Somboru i zauzela drugo mesto.
U finalnoj utakmici su poraženi od ekipe Spektar iz Sombora.

Jos jedan sjajan nastup Olimpikovih dečaka 2008. na turniru “Milan Vrcelj” u Somboru. Značajno podmlađeni zbog odsustva pojedinih igrača, dečaci pokazuju veliku želju i borbenost i osvajaju drugo mesto.

Na memorijalnom turnriu “Milan Vrcelj” u Somboru učestvovala je i generacija 2009. koja je lako i ubedljivo osvojila prvo mesto.

FK Olimpik se zahvaljuje svima na ukazanoj podršci u protekloj godini i svim građanima čestita nastupajuće praznike, a isto tako obećava da ce napornim radom kao i zalaganjem na terenu i u narednoj godini beležiti bolje i značajnije rezultate.

oa_vrcelj