OTVORENO KLIZALIŠTE U APATINU

APATIN DRUŠTVO VESTI

Večeras je zvanično otvorena klizališna sezona na prvom klizalištu u Apatinu, za sve one koji su se večeras odvažili da izađu na led klizanje je bilo besplatno, a u narednom periodu će građani za ovu uslugu uz iznajmljivanje klizaljki plaćati 100 dinara. Ceremoniji otvaranja je prisustvovao i Deda Mraz koji je najmlađe obradovao sa paketićima i njima su se mališani izuzetno obradovali.

Klizalište je otvorila Milana Srdić, koordinator Kancelarije za mlade koja je izjavila da je veoma srećna što će građani naše opštine moći da predstojeće praznike i zimske dane provesti u centru grada na klizanju.-Zahvalila bi se predsedniku opštine, Radivoju Sekuliću bez koga ovo ne bi bilo moguće i želim vam da što češće dolazite ovde i kvalitetno provodite praznike.-rekla je Milana Srdić.

Od ponedeljka kreće i škola klizanja gde će deca uz instruktora, u periodu od 10 do 12 sati svakog dana moći da nauče da kližu potpuno besplatno.

Otvaranje klizalista u Apatinu, decembar 2016 (5) Otvaranje klizalista u Apatinu, decembar 2016 (11) Otvaranje klizalista u Apatinu, decembar 2016 (6) Otvaranje klizalista u Apatinu, decembar 2016 (10) Otvaranje klizalista u Apatinu, decembar 2016 (9) Otvaranje klizalista u Apatinu, decembar 2016 (8) Otvaranje klizalista u Apatinu, decembar 2016 (7) Otvaranje klizalista u Apatinu, decembar 2016 (2) Otvaranje klizalista u Apatinu, decembar 2016 (3) Otvaranje klizalista u Apatinu, decembar 2016 (1)