ODRŽAN VIŠEBOJ U LEDINCIMA

APATIN DRUŠTVO KULTURA SPORT SRBIJA VESTI

Na manifestaciji pod nazivom „Zavičajni dani“, održanoj u Ledincima u okviru „Narodnog višeboja“, ekipa „Džimi-commerce“ iz Prigrevice osvojila je četiri zlatne i jednu bronzanu medalju od ukupno šest disciplina i to za postignute rezultate u sledećim disciplinama: potezanje štapa, skok u dalj iz mesta, skok u vis iz mesta, bacanje kamena sa ramena i nadvlačenje konopca.

U izuzetno jakoj konkurenciji, ekipa „Džimi-commerce“ je dokazala da je u nadvlačenju konopca najjača na prostorima bivše Jugoslavije pobedivši, između ostalih, članove ekipa „Prkoški vitezovi“ iz Bosanskog Petrovca, „Srpski soko“ iz Nevesinja i „Stefan i Div“ iz Užica.

U subotu, 28. juna, na terenima Banje „Junaković“ kod Apatina održaće se 5. po redu „Lička olimpijada“, najveća manifestacija tog tipa na našim prostorima, koja će ove godine oboriti sve rekorde po broju učesnika. Izvesno je da će nastupiti blizu 30 ekipa iz Srbije, Republike Srpske i Hrvatske i one će se nadmetati u devet disciplina. Ove godine će nastupiti šest ekipa iz apatinske opštine. 

Među njima su i četvorostruki šampioni ove manifestacije, a reč je upravo o ekipi „Džimi-commerce“.

VIŠEBOJ U LEDINCIMA-DŽIMIKOMERC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.