ODRŽAN TURNI U ODBOJCI U ORGANIZACIJI SINDIKATA SRPSKE POLICIJE

APATIN ODBOJKA SPORT SRBIJA VESTI

U organizaciji Sindikata srpske policije, sindikalne grupe Apatin 11. avgusta 2017. godine na Kupusinskoj čardi je organizovan turnir u odbojci na pesku. Na turniru su učestvovale: dve ekipe Doma za stare i penzionere, ekipa Centra za socijalni rad i ekipa Sindikata srpske policije za koju su nastupali i radnici Hitne službe Doma zdravlja Apatin.

U veoma zanimljivoj i pozitivnoj atmosferi sa puno lepih poteza i smeha, više znanja i sportske sreće su pokazale obe ekipe Doma za stare i penzionere koje su se našle u finalu, tako da je bilo poznato u čije će ruke otići titula pobednika.

Treće mesto je osvojila ekipa Centra za socijalni rad, koja je u neizvesnoj završnici u odlučujućem trećem setu odnela pobedu domaćinu turnira.

Predsednik Sindikata srpske policije, SG Apatin Aleksandar Mraović je uručio diplomu za osvojeno 1. mesto kapitenu ekipe Doma za stare i penzionere Željki Savić i čestitao na pokazanom znanju i veštini koje su pokazale u osvajanju ove nagrade. Zahvalnice za sindikalni doprinos i saradnju sa našim sindikatom dodeljene su i: direktorici Doma za stare i penzionere Slađani Živkov i direktorici Centra za socijalni rad Nikolini Sučević i šefu Hitne službe doma zdravlja Apatin dr Branku Sitvuk .

Posle završene ceremonije dodela nagrada i priznanja usledilo je celodnevno druženje, kupanje i pecanje, dok je uveče priređena svečana večera za preko 30 ljudi.

-Na kraju se još jednom zahvaljujem svim institucijama i našim članovima što su uveličali ovaj događaj i sa radošću najavljujem da će se ovaj turnir održavati i u budućnosti, kako bi i dalje kroz zabavu i druženje menjali iskustva i znanja u našim strukama i tako uvek bili dostupni i sposobni da odgovorimo na sve zadatke koji su stavljeni pred naše službe, a sve u cilju pomoći našim građanima Republike Srbije zbog kojih i postojimo.- rekao je Aleksandar Mraović.

TURNIR U ODBOJCI SINDIKATA SRPSKE POLICIJE (2) TURNIR U ODBOJCI SINDIKATA SRPSKE POLICIJE (3) TURNIR U ODBOJCI SINDIKATA SRPSKE POLICIJE (4) TURNIR U ODBOJCI SINDIKATA SRPSKE POLICIJE (5) TURNIR U ODBOJCI SINDIKATA SRPSKE POLICIJE (6) TURNIR U ODBOJCI SINDIKATA SRPSKE POLICIJE (7) TURNIR U ODBOJCI SINDIKATA SRPSKE POLICIJE (8)