Odlična ponuda slatkiša i dečjih sokića u Plus Cash&Carry-ju u Kuli

EKONOMIJA SOMBOR SRBIJA VESTI

Izašla je nova Plus Cash&Carry ponuda koja traje od 22. do 28. aprila. Posetite Plus Cash&Carry, koji se nalazi u Kuli, na glavnom putu Vrbas – Kula – Crvenka i uživajte u kupovini sa 5 zvezdica!

Iz ovonedeljne ponude izdvajamo zelenu salatu, koju možete pronaći po ceni od 44,99 dinara za komad, a po istoj ceni pronađite vezu mladog luka. Po izuzetnoj ceni od 649,99 dinara pronađite i StorkImes praseće mesto za 649,99 dinara po kilogramu, kao i celo rolovano pile Smoljan za 719,99 dinara po kilogramu.

Plus Cash&Carry u Kuli ove nedelje ima odličnu ponudu slatkiša i dečjih sokića po super cenama!

Medenjake Manner od 500 grama pronađite po ceni od 299,99 dinara, čokoladu Milka Alpine milk kupite za samo 79,99 dinara, dok ćete za Medeno srce od 150 grama izdvojiti 89,99 dinara. Dečje sokiće Surprise od 0,3l + plus iznenađenje platite samo 99,99 dinara!

Podsećamo vas da Plus Cash&Carry nudi izuzetne uslove i pogodnosti za veliku kupovinu i profesionalne kupce, kao i da na ovom mestu svakog dana, po neverovatnim cenama, možete da pronađete sveže meso, gotova jela, hleb i pecivo i proizvode iz poslastičarnice i ribarnice.
Celu ovonedeljnu ponudu pogledajte u aktuelnom lifletu:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *