ОДБОЈКАШИЦЕ АПАТИНА ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ ЗА НОВУ СЕЗОНУ

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Одбојкашице Апатина, актуелне шампионке Прве лиге Север су јуче почеле припреме за предстојећу сезону. Прва фаза припрема биће одрађена као и претходних година на отвореним теренима Техничке школе у Апатину, а посвећена је кондиционим и вежбама физичке снаге, док ће након тога уследити и рад са лоптом.

До почетка првенства, одбојкашице имају осам недеља, што је сасвим довољно да се квалитетно спреме за напорну сезону. Планирано је да се од септембра играју пријатељске утакмице, као и да одбојкашице учествују на два квалитетна турнира.

Као и претходних година одбојкашки клуб Апатин ће и у сезони 2019/2020 имати “А” лиценцу, највећу лиценцу за клубове коју издаје одбојкашки савез Србије. У наступајућој сезони Апатинке ће се такмичити са две сениорске екипе, првом екипом ОК “Апатин” и другим тимом који ће наступити у Другој Војвођанској лиги под називом ОК “Апатин 2”.

У млађим категоријама ОК “Апатин” ће се такмичити на кадетском и пионирском првенству Војводине, као и са екипом предпионирки. И ове сезоне Одбојкашки клуб “Апатин” ће бити једини женски клуб из града када су у питању екипни олимпијскии спортови, који има сениорску екипу и млађе категорије у званичним такмичењима.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *